Élet a főisCOOLán

Ez egy olyan blog oldal, melyet a főiskola oktatói és hallgatói írnak, szerkesztenek. Van benne szakmai, és nem szakmai, bulis és tudományos, szívfacsaró és szívet melengető írások, fényképek és videók. Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy közvetlen közelről bepillanthass a ZsKF életébe egy olyan fórumon keresztül, ahol nincs cenzúra, nem ömlik a marketing duma, senki nem akarja, hogy itt tanulj, vagy máshol.

Friss topikok

Ajánló

2013.06.19. 10:50 ZsKF_Bp

"A ZsKF legszínesebb hallgatója"

Borsodi-Nagy Bernadett. Ellentétben a nevével, termete kicsi, kreativitása viszont annál nagyobb. Amikor először találkoztam vele, karja tele volt szebbnél szebb színes ékszerekkel. Fülében minden nap más fülbevalót láttam, ahogy ma is – ceruza, olló, legó, virág, papucs és minden más, amit csak el tudtok képzelni.

A főiskola nemcsak azért lehet rá büszke, mert nagyon jól teljesít a félévek során, hanem mert maga készíti tarka ékszereit. Karkötők, fülbevalók, díszek, képek, gyűrűk, nyakláncok különféle technikákkal.

Amilyen változatos a repertoár ezekből a kincsekből, legalább ilyen sokfélék az anyagok és az eljárások, amiket az elkészítésükhöz használ. Megtalálható nála a gyöngytől a szalvétán és textilen át a gyurmáig minden. A szalvétatechnikát is alkalmazta nem egyszer.

Emellett hihetetlen képzelőerővel is rendelkezik. Egy alkalommal sárkányt láttam készíteni gyöngyökből. Fantasztikusan nézett ki!

A lego iránti szenvedélye annyira hatalmas, hogy fülbevalón és karláncon kívül egy egész készlete található otthon. A puzzle-t pedig, miután teljesen kirakta, bekeretezi, és képként tárolja a falon.

Az üvegfestészetet is kipróbálta már, és igazán tehetséges ebben a művészeti ágban is. Az elkészült kép A Szépség és a Szörnyetegből való.

Ha úgy érzitek, kedvet kaptatok ilyen ékességek viselésére, keressétek fel nyugodtan!

Írta: Balog Eszter

Bővebb infó: ZsKF FB:)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zskf-bp.blog.hu/api/trackback/id/tr315368585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása