Élet a főisCOOLán

Ez egy olyan blog oldal, melyet a főiskola oktatói és hallgatói írnak, szerkesztenek. Van benne szakmai, és nem szakmai, bulis és tudományos, szívfacsaró és szívet melengető írások, fényképek és videók. Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy közvetlen közelről bepillanthass a ZsKF életébe egy olyan fórumon keresztül, ahol nincs cenzúra, nem ömlik a marketing duma, senki nem akarja, hogy itt tanulj, vagy máshol.

Friss topikok

Élet a főisCOOLán 2. etap

2013.03.26. 09:35 ZsKF_Bp

Sokszor álmodozunk arról, milyen helyen szeretnénk élni, tanulni, dolgozni. Felépítjük saját kis világunkat, aztán pedig megtöltjük mindazzal, amit elképzeltünk.

Azt hiszem nekem ez most sikerült!

3 olasz lánnyal lakom együtt Huelvában, akik anyanyelvükön kívül még spanyolul beszélnek. Így közös megegyezés, vagy félreértés alapján, az olaszt választottuk a társalgási nyelvnek. Nem, nem gondoljátok rosszul, nem beszélek olaszul egy árva szót sem, ahogy spanyolul sem! :) De választanom kellet!

huelva.jpg

A Cien Chupitos (100 feles) bárját mindenkinek ajánlani tudom. A nevéből adódóan, 100 féle feles közül választhatunk kedvünkre, persze egy kis spanyol tudás azért nem árt, mivel ha csak spontán rábökünk egy számra, akkor elképzelhető, hogy egy tejszínhabos, karamell szószos vodkával nézünk majd farkas szemet.

100feles.jpg

Mombasa es tu casa! Vagyis Mombasa a te házad, szokták ezt mondani, a diákok körében legismertebb szórakozóhelyre. Tulajdonképpen egy Morrison’s 2-ként funkcionáló, „gyűjtőmedencéről” van szó. Bárhol is kezdődjék a buli, nagy valószínűséggel itt fog befejeződni.
Ja persze és a főiskola! Kb. 3 percre lakom a közgáz kartól a belvárosban. Itt általában 10-15 percet szoktak késni a tanárok az óráról, ami még pontosnak is mondható Spanyolországban.  A tanárok nyelvtudásába most nem mennék bele, inkább arra buzdítanálak, hogy gyere ide és tapasztald meg te is! :)

Nos, a spanyol férfiakról szőtt álmaimról gyorsan le kellett tennem! Ez azért következett be, mivel rá kellett jönnöm, hogy srácok 165 cm fölé itt nem igazán nőnek, és csak spanyolul beszélnek. Persze ez nem jelenti a világ végét, hiszen megközelítőleg 20 különböző nemzet férfi állományából lehet válogatni  :)

latin srác.jpg

Hamarosan újra jelentkezem!

xoxo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zskf-bp.blog.hu/api/trackback/id/tr825172094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása