Élet a főisCOOLán

Ez egy olyan blog oldal, melyet a főiskola oktatói és hallgatói írnak, szerkesztenek. Van benne szakmai, és nem szakmai, bulis és tudományos, szívfacsaró és szívet melengető írások, fényképek és videók. Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy közvetlen közelről bepillanthass a ZsKF életébe egy olyan fórumon keresztül, ahol nincs cenzúra, nem ömlik a marketing duma, senki nem akarja, hogy itt tanulj, vagy máshol.

Friss topikok

Egy jó tipp: MADS( Márton Áron) Iskolaszövetkezet

2015.04.24. 13:43 ZsKF_Bp

A MADS Iskolaszövetkezet célja mindkét oldal érdekeit maximálisan kielégíteni, megteremteni azt a biztos alapot, melyre mind a munkavállaló diákok, mind a megbízást adó vállalatok építhetnek.

42593_utos_ajanlat.jpg

Iskolaszövetkezetünk a Márton Áron Szakkollégium támogatásával 1999-ben alakult, diákokat foglalkoztató, szövetkezeti formában működő gazdasági szervezetként.

A szervezet 2005-ben történt átalakulása során alkalom nyílt a 21. század diákjainak és az információs társadalom üzleti szférájának igényeit egyaránt számba venni, majd összeegyeztetni, és az iskola szövetkezet arculatát, profilját ezen szempontrendszerek alapján alakítani.

A diákok felé garancia a karrier központú szemléletmódunk: színvonalas munkahelyet biztosítunk, olyan feladatokat keresünk, melyek által megszerzett tapasztalatuk szervesen építheti életpályájukat - így minőséget nyújtunk, és magas színvonalat is várunk el tőlük.

A nappali tagozatos hallgatóknak biztosítunk alkalmi illetve hosszú távú munkákat. Munkáink között olyan izgalmas feladatok is megtalálhatóak, mint a Tudományos kísérletben való részvétel.

Aktuális munkáinkat a www.mads.hu oldalunkon találod.

47332_ceges-kep4.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zskf-bp.blog.hu/api/trackback/id/tr497395182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása