Élet a főisCOOLán

Ez egy olyan blog oldal, melyet a főiskola oktatói és hallgatói írnak, szerkesztenek. Van benne szakmai, és nem szakmai, bulis és tudományos, szívfacsaró és szívet melengető írások, fényképek és videók. Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy közvetlen közelről bepillanthass a ZsKF életébe egy olyan fórumon keresztül, ahol nincs cenzúra, nem ömlik a marketing duma, senki nem akarja, hogy itt tanulj, vagy máshol.

Friss topikok

Nemzetközi karrier 1. - hallgatói szemmel

2015.04.12. 16:15 ZsKF_Bp

nr.jpgA sokszor elmondottakon, leírtakon túl kiváltképp fontos számunkra, hogy hallgatóink hogyan érzik magukat a ZsKF-en és miként vélekednek róla. Ennek jegyében időről időre több témában megkérdezzük őket, s majdan titeket is kedves (leendő) hallgatók. Ezt elektronikus úton tesszük, illetve akinek van kedve, személyesen is elmondhatja gondolatait, tapasztalatait. E vélemények ismeretében tud a főiskola egyszerre a munkaerő-piaci és hallgatói igényeknek megfelelni!

Nagy Renátát, harmadéves emberi erőforrások alapszakos hallgatót kérdeztem az alábbi, főként szakmai dolgokról.


– Reni, már jelentkezésedkor fontosnak tartottad, hogy az intézményi részösztöndíj-rendszerben részt vehessél. Miért?
– Igen, hiszen szimpatikus számomra és korrekt az a követelményrendszer, amelyet felállított a ZsKF. Ez is motiváló, különösen úgy, hogy a mentorprogram kiegészíti ezt.

– Milyen élményeid, tapasztalataid vannak a mentorprogramról?
– Öröm volt, hogy már a felvételt követően megkerestek a mentorok minket, egyfajta kötetlen, ámde mégis útmutatást nyújtó kapcsolatfelvétel céljából. Jó ez, ha az ember elfárad, netán egyszerűen elveszti a fonalat.

– Segítek? Mindenben segítenek?
– Ők is, igen. Valamint az iskola többi oktatójával, munkatársaival együtt, mondhatom igen, gyakorlatilag mindenben segítenek. Éppen így figyeltem fel egy spanyol tanulmányi útra, ahová a ZsKF révén jutottam el. Emellett "tanulmányi kirándulásokon" veszünk részt, amelyeken a szakma elismert embereivel is találkozhatunk. Ez fontos, mert úgy érzem, hamarosan a megfelelő helyemet fogom megtalálni a munkaerő-piacon, még a végzés előtt…

Folyt. köv.:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zskf-bp.blog.hu/api/trackback/id/tr437360864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása