Élet a főisCOOLán

Ez egy olyan blog oldal, melyet a főiskola oktatói és hallgatói írnak, szerkesztenek. Van benne szakmai, és nem szakmai, bulis és tudományos, szívfacsaró és szívet melengető írások, fényképek és videók. Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy közvetlen közelről bepillanthass a ZsKF életébe egy olyan fórumon keresztül, ahol nincs cenzúra, nem ömlik a marketing duma, senki nem akarja, hogy itt tanulj, vagy máshol.

Friss topikok

Újra elindult a ZsKF Nyugdíjasok Óbudai Akadémiája

2014.03.01. 08:08 ZsKF_Bp

Immáron hatodik félévét kezdte meg a ZsKF szervezésében a Nyugdíjasok Óbudai Akadémiája (NYÓA), amely keretén belül közel 400 fő ült újra vissza az iskolapadba.

Dr. Jászberényi József, a program vezetője nyitóbeszédében örömét és támogatását fejezte ki mindazoknak, akik visszatérő vagy új hallgatói az 50 -os tanulói közösségnek. Elmondta, hogy a félév során a szokott rend szerint minden héten csütörtökön 14 órától várják az érdeklődőket az ingyenesen látogatható plenáris előadásokon, ahol a Főiskola oktatói és vendégoktatói számos izgalmas témával várják a tisztelt érdeklődőket.

Az általános előadást kiegészítendően további, úgynevezett tanfolyami képzésekkel is várjuk a hallgatókat, ahol több ingyenes vagy támogatott program mellett a Zsigmond Senior Kártyával akár további 4 előadássorozatra is beülhetnek a diákok.

A ZsKF-en, a "generációk főiskoláján" a többszintű képzés immáron nemcsak a hagyományos értelemben vett főiskolai, de a szabadegyetemi képzések keretében - az Invázió támogatásával - például a Divattörténet című tanfolyamra - életkortól függetlenül - mindenkit szeretettel várjunk, aki a előadásokra megváltotta alkalmi/tanfolyami jegyét.

Külön öröm és jó hír, hogy az alapszakos és mesterszakos hallgatók szakmai kötelességük részeként - a társadalmi felelősségvállalás jegyében - a NYÓA képzési koordinációjában, a zökkenőmentes lebonyolításban osztályrészt vállalnak. Ehhez biztosít működési keretet a Hallgatói Csapat, amelyhez - akár további feladatkörökben - a főiskola aktív hallgatói csatlakozhatnak.

A Nyugdíjasok Óbudai Akadémiája előadásairól és tanfolyamairól itt olvashatnak:http://www.zskf.hu/nyugdijasok/ illetve amennyiben Önök a Facebook-on fentvannak, akkor kérjük és javasoljuk, hogy csatlakozzanak a NYÓA online közösségéhez is a https://www.facebook.com/groups/335808323224025/?hc_location=stream linken keresztül - belépést követően.

Sajtóbeszámoló az Akadémiáról:

Nyitóbeszéd:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zskf-bp.blog.hu/api/trackback/id/tr545837933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása