Élet a főisCOOLán

Ez egy olyan blog oldal, melyet a főiskola oktatói és hallgatói írnak, szerkesztenek. Van benne szakmai, és nem szakmai, bulis és tudományos, szívfacsaró és szívet melengető írások, fényképek és videók. Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy közvetlen közelről bepillanthass a ZsKF életébe egy olyan fórumon keresztül, ahol nincs cenzúra, nem ömlik a marketing duma, senki nem akarja, hogy itt tanulj, vagy máshol.

Friss topikok

Kommunikáció

2015.04.14. 11:02 ZsKF_Bp

E bejegyzést szánjuk arra, hogy kivonatosan ugyan, de ismertessük azokat a csatornákat, amelyek révén a ZsKF-en "belüli" tájékozódást megkönnyíthetjük, ezzel is bővítve ismereteiteket intézményünkről, valamint a tanulmányaik során elérhető fontos karrierfejlesztő lehetőségekről – például az ösztöndíjakról/pályázatokról, egyéb foglalkozásokról, rendezvényekről, mobil applikációról miegymásról! :-)

A belső kommunikáció elősegítésének és fejlesztésének alapvető célja, hogy a lehető leghatékonyabb hallgatói tájékoztatási rendszert alakítsuk ki, ezzel is tudva egymásról, mindazon sok jó dologról, ami a ZsKF-en és körülötte történik!

Vegyünk tehát sorra azon felületeket, ahol elérhetjük egymást:

www.zskf.hu

web.JPG

A Zsigmond Király Főiskola weboldala felelős a teljes külső kommunikációért. Az oldalra látogató megismerkedhet az intézmény egészével, információkat találhat a munkaerő-piaci igényekhez igazított képzésekről, a kutatási-fejlesztési projektekről, az eddig elért eredményekről, illetve minden olyan hírt és eseményt megtalálhat, amely a hallgatók számára fontos, az intézmény jó hírnevét öregbíti. 

 

https://etrweb.zskf.hu/etr/login.aspx

etr.jpg

Bízunk benne, hogy az ETR-t senkinek nem kell bemutatni, hiszen a tanulmányi adminisztrációval kapcsolatos ügyintézés java e felületen keresztül zajlik. Azonban a tárgyfelvételen, vizsgajelentkezésen túl számos hasznos dolog található itt: lásd például a „Bent van-e az oktató?” menüpontot, vagy az ETR Dokumentumok, ahol minden, a tanulást segítő szabályzat, leírás és útmutató megtalálható – pl.: szakdolgozati témák, konzulensek listája, gyakorlati- és egyéb követelmények listája stb.

 

ZsKF applikáció - iOS és Android mobilokra

zskf_applikacio_fb.jpg

Hírek, események, programajánló, a legfontosabb határidőket tartalmazó "NAPLÓ", közösségi képmegosztás, megközelíthetőség, hogy mindig jó úton járj, és sikerrel célba érj a ZSKF-fel!

Letöltés: 

 

http://zskfklub.zskf.hu/

zskf_klub.jpg

A virtuális iránytű: a ZsKF Klub hivatott mindazokat a lehetőségeket összegyűjteni, amelyek minden felsőoktatásban részt vevő hallgató számára elérhetőek, azonban ezeket summázva egy helyen megtalálni szinte lehetetlen. Tegyél TE is a karrieredért, és kutakodj a ZsKF Klub felületén ösztöndíjak/pályázatok után, vagy amennyiben a munkaerőpiacon szeretnéd magad kipróbálni, keress a több tucatnyi diák-, szakmai gyakorlati/gyakornoki munka és álláslehetőség között! A felület számos anyagot tartalmaz aktív hallgatóinknak, de a végzetteknek és az oktatói dolgozói körnek is!

 

https://www.facebook.com/ZsigmondKiralyFoiskolaBp

fb.JPG

Facebook: fontos róla beszélni, hiszen – a sportból vett szófordulattal élve – nap mint nap szinte mindannyian „ott vagyunk a szeren”. A hivatalos FB oldal a https://www.facebook.com/ZsigmondKiralyFoiskolaBp linken vagy a ZsKF főoldaláról érhető el. Tipp és információ: manapság nem elegendő „LIKE-olni” egy oldalt, hanem valós aktivitást kell mutatni, ami a megjelent posztok, képek, események jelölésével, vagy legalább az oldalra látogatással jár időről időre. Ezúton is kérünk mindenkit, hogy ismerőseit, barátait hívja meg az egyre növekvő virtuális közössé- günkbe! „1 LIKE nekünk, cserébe sok infó nektek.” :-)

 

Pálya magazin - korábbi számok online

palya_tavasz.jpg

A kommunikáció folyamatos változása, fejlődése mellett csukott szemmel nem lehet elmenni, kiváltképp akkor nem, amikor egy képzőhelyről beszélünk, amelynek feladatai között szerepel az „új, a jövőbe mutató technikák, praktikák” bemutatása, alkalmazása. Épp ezért szeretnénk például a Pálya magazinnak is új szerepet adni: elsődleges célja a figyelem felhívás!

Gondolatindító sorokat követően online csatornáink tudatos használatára, azok tartalmainak olvasására kívánjuk ösztönözni hallgatóinkat!

 

És persze a ZsKF Blog :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zskf-bp.blog.hu/api/trackback/id/tr257366936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása