Élet a főisCOOLán

Ez egy olyan blog oldal, melyet a főiskola oktatói és hallgatói írnak, szerkesztenek. Van benne szakmai, és nem szakmai, bulis és tudományos, szívfacsaró és szívet melengető írások, fényképek és videók. Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy közvetlen közelről bepillanthass a ZsKF életébe egy olyan fórumon keresztül, ahol nincs cenzúra, nem ömlik a marketing duma, senki nem akarja, hogy itt tanulj, vagy máshol.

Friss topikok

Pótfelvételi 2015 - nyitó gondolatok

2015.07.25. 15:00 ZsKF_Bp

Senki se maradjon le a 2015 szeptemberi iskolakezdésről, jelentkezz TE is a ZSKF-re most a pótfelvételin augusztus 10-ig a felvi.hu oldalon keresztül!

A Zsigmond Király Főiskola idén is meghirdeti pótfelvételin felsőoktatási szakképzéseit,  alapszakjait, mesterszakjait.

Amennyiben a 2015-ös általános eljárás alkalmával nem jelentkeztél sehovaavagy nem nyertél felvételt az általad kiszemelt szakra, nincs veszve semmi, még most jelentkezhetsz a szeptemberben induló képzéseink valamelyikére!

A legfontosabbak, amelyekkel tervezhetsz a ZSKF-en:

  • azonnal alkalmazható elméleti és gyakorlati tudás megszerzése – gyarapodj már az első oktatási naptól kezdve!
  • angol és német nyelvoktatás – a siker egyik záloga
  • mentorprogram, nemcsak az első évesek részére – mert nem vagy egyedül!
  • egyedülálló kompetenciafejlesztő képzések – mindig több legyél!
  • hazai és nemzetközi ösztöndíjak – segítünk, támogatunk!
  • tandíj rejtett költségek nélkül – hogy biztosan tudj tervezni!

AZONNAL HASZNÁLHATÓ TUDÁS:
A lexikai tudás megszerzése kiváltképp fontos, azonban az ismeretanyag tudatos, gyors használata és alkalmazása mind fontosabb a XXI. században, függetlenül attól, hogy a hallgató a köz- vagy a versenyszférában kíván elhelyezkedni, netán egyre magasabb pozícióba lépni – mi segítünk!

FEJLŐDÉS:
A ZSKF hallgatóinak személyes- és karrier-életútfejlődésének elősegítése mellett kötelezte el magát, így a hagyományos képzési renden túl számos interaktív és közösségi-csoportos munka révén lehetőségük van a hallgatóknak az énképüket formálni, kompetenciáikat fejleszteni, ezzel mind tudatosabban készülni a diplomás munkaerőpiacra.

KARRIER:
A hallgató előrelépését segítendően diákmunkák, szakmai gyakornoki helyek biztosítása, rengeteg álláslehetőség meghirdetése a virtuális iránytűként is funkcionáló ZSKF Klub felületén alapfeladatunk oktatási időben és azon túl is. Képzéseinken azonnali válaszokat adunk a munkaerőpiac aktuális kérdéseire, valamint hidat építünk a ZSKF-es hallgatók és a munkáltatók között személyes és online találkozási pontokon a gyors elhelyezkedés érdekében!

NYELVTUDÁS:
A többnyelvűség mára nem kérdéses, hiszen a siker egyik kulcsa, ha az ember több nyelven beszél, függetlenül attól, hogy a határokon belül, netán azokon túl kíván elhelyezkedni. A magas szintű nyelvtudás birtoklása mellett az adott kultúra megismerése legalább annyira fontos, ha az ember ismereteit eredményesen szeretné alkalmazni munkája és magánélete során.

MINDENT A SIKEREKÉRT:
A ZSKF számára fontos, hogy hallgatói használható tudás birtokában valós értékeket állíthassanak elő már a tanulmányok alkalmával, tekintettel arra, hogy egy értékeket létrehozó, elismert kutatóhelyként is számon tartott felsőoktatási intézmény diplomája jóval versenyképesebb, ami a hallgatók sikeresebb elhelyezkedését segíti előtt!

ZSKF APPLIKÁCIÓ android és iOS-re 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zskf-bp.blog.hu/api/trackback/id/tr717651440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása